Wat we doen

DRESZ is producent en leverancier van onder meer multimedia, & gaming, schrijfwaren, (thuis) sport, reizen, vrijetijd, woonaccessoires en gifts. Wij versterken u als retailer met non-food (private label) assortimenten en producten naar wens. Vanuit ons full service concept staan we op alle fronten voor u klaar, met: gedegen product- en marktkennis, het juiste commerciële aanbod, een origineel ontwerp, sterk schappenplan, opvallend verpakkingsdesign en aansprekend POS-materiaal, waarmee u zich kunt onderscheiden in de markt.

Product- en assortiment ontwikkeling 

Bij product- en assortiment ontwikkeling staan altijd uw wensen centraal.
We doen er alles aan om deze te realiseren én te overtreffen. Dat betekent dat wat we leveren niet alleen goed is, maar kwalitatief ook elke wettelijke procedure overtreft; zodat wij en ú rustig kunnen slapen.

We weten verder wat er speelt in de markt, signaleren kansen en vertalen dat naar complete retail concepten en assortimenten. Uiteraard staan uw specifieke (design) wensen hierbij voorop en kunt u rekenen op een uniek en exclusief assortiment in uw winkel.

Private
label

U wilt een concept of eigen merk laten ontwikkelen?
Een sterk huismerk begint met een betrokken en betrouwbare partner die uw private label juist positioneert. Creativiteit en kennis zijn hierbij kernwoorden.

Bij DRESZ bent u de baas over uw eigen label en heeft u een inspirerend team met experts aan uw zijde staan. Stap voor stap nemen wij u mee in het proces voor private labelling.

Uw route naar succes!

Hoe private
label voor
u werkt

Van idee naar concept

We staan aan uw zijde vanaf het moment dat u uw idee bij ons neerlegt tot aan de uitlevering van uw producten. Ons full service team bestaat onder meer uit: trendwatchers, inkopers met kennis en kunde, designers voor concept en product, grafische ontwerpers én we werken samen met proffesionele filmers en fotografen.

Kwaliteit en certificering

Al onze producten voldoen aan Europese wet- en regelgeving. Ze ondergaan een kwaliteitstoetsing in geaccrediteerde laboratoria, bezitten de juiste certificering en worden geproduceerd in BSCI goedgekeurde fabrieken. Pas als alle seinen op groen staan, nemen we producten in gebruik. Veilig voor u en beter voor mens en natuur.

Logistiek

DRESZ biedt een breed scala aan logistieke diensten aan. We leveren waar, wanneer en hoe u maar wilt, we kunnen voorraadhoudend zijn als service en we kunnen integreren in diverse computersystemen.

We doen er alles aan om uw private label te versterken.
Uw assortiment is onze passie!

Onze
merken

DRESZ ontwikkeld, produceert en distribueert diverse artikelen en collecties onder eigen merknamen, zoals:
DRESZ, Discover, Fit Essentials, Originals, Sundaze en Connect.

Daarnaast ontwikkelen we private labels voor bekende warenhuizen, supermarkten en andere retailers.
Doordat we dagelijks producten ontwikkelen die aansluiten bij ontwikkelingen en trends uit de markt, kunnen we altijd meedenken over een assortiment dat past bij u en uw klant.

Laat de kracht van onze merken voor u werken!

Onze kwaliteitsmerken passen we in no-time geheel naar wens aan voor uw winkels.
Mist u nog iets in het assortiment? Geen probleem, dat regelen we voor u!

Design studio

De creatieve hub

Het kloppend hart van DRESZ is onze designstudio. Hier krijgen merken een identiteit en zien complete collecties het daglicht.

Vanuit een commercieel idee realiseren we aansprekende assortimenten voor de meest toonaangevende, Europese retailers. Ons doel is uw assortiment commercieel sterk, volledig uitgedacht én onderscheidend opleveren. De focus ligt hierbij altijd op een duurzame aanpak. Dit komt niet alleen de langetermijnrelatie met onze partners ten goede, maar ook onze environment.

Met creativiteit en daadkracht geven onze enthousiaste, ervaren designers uw product of merk een eigen gezicht. Doordat in het designproces uw winkelformule centraal staat, bent u verzekerd van unieke productontwikkeling. DRESZ werkt doelgericht en doeltreffend. Wij verdiepen ons bij elke opdracht in de markt en doelgroep, zodat uw assortiment of private label de juiste exposure krijgt.

Assortiment

Deze tijd vraagt veel van retailers. Inspelen op trends en ontwikkelingen is bijna een dagtaak. Onze product design studio combineert beproefde formats met verrassend nieuwe ideeën en creativiteit. Zo kunnen we ons volledig richten op de details en hoeft u niet zelf het wiel uit te vinden voor uw assortiment.

Artworks

Onze enthousiaste, jonge designers geven uw product en private label een eigen identiteit. Doordat uw winkelformule in de designs centraal staat, bent u verzekerd van unieke productontwikkeling met aansprekende artworks.

DTP

Retail is detail. Een succesvolle identiteit zit hem dan ook in de details. Onze DTP’ers weten daar wel raad mee. Zij zijn private label specialisten en hebben ervaring, kennis én affiniteit met het opmaken van alle soorten producten en verpakkingen.

Onze werkwijze

Idee of opdracht

Elk succesverhaal kent een start.
Met uw idee of opdracht in onze handen start hier uw succes.

1. Merkstrategie

Wij denken mee over uw merkstrategie en helpen desgewenst mee uw product of assortiment perfect te positioneren.

2. Onderzoek

Wat zijn de trends en hoe passen deze bij uw idee?
Heeft u de juiste doelgroep, materialen en kleuren voor ogen?
We onderzoeken het allemaal. Net als de wettelijke eisen voor uw product.

Tot slot: kunnen we iets doen om mens en natuur blijer te maken?
We do good(s)!

3. Brainstorm

This is where the magic happens!

4. Schetsvoorstel

Uw idee ziet het levenslicht. Schetsen, schaven en schuren.
Nog even geduld voordat het kan shinen in de spotlights.

5. Uitwerking

Alles moet kloppen, we werken en testen tot uw productontwerp perfect is of uw assortiment compleet.

Product & verpakking

De eerste indruk is allesbepalend. Met veel liefde gemaakt.
We gaan voor liefde op het eerste gezicht!