Kaarsen & Geur

Binnen deze categorie pakken we voornamelijk uit met een zeer uitgebreide kaarsen collectie. Kaarsen zijn de perfecte aanvulling op elk huis-, cadeau- en tuinassortiment. Ze zorgen immers voor dé ultieme sfeerbeleving. Wij bieden een diversiteit aan producten, zoals rustieke diner- en stompkaarsen, plantaardige kaarsen, outdoor kaarsen, geur- en vorm kaarsen, zowel in basis als in seizoens- en themavarianten.
Binnen onze categorie geur vindt u onder meer aromablokjes in allerlei geuren en sets.

Daarnaast zijn we druk bezig met de verdere uitwerking van onze geur collectie.
Hierover snel meer!

Ontdek ons assortiment

Neem een kijkje in onderstaande catalogi om de diversiteit aan producten binnen onze categorie basis kaarsen te ontdekken.

Seizoen- en themakaarsen

Naast onze basiskaarsen in diverse materialen, formaten en kleuren, ontwikkelen wij kaarsen voor ieder gewenst moment, seizoen of thema. Consumenten willen hun huis steeds vaker inrichten met seizoensgebonden accessoires.
Als retailer is het cruciaal om hier goed op in te spelen.

Maak kennis met onze zorgvuldig geselecteerde collecties kaarsen met allerlei thematische favorieten; theelichten, dinerkaarsen en stompkaarsen in de nieuwste kleuren, uniekste vormen en heerlijke geuren. Al onze kaarsen brengen de perfecte ‘MOOD’ naar elk moment en zijn gemaakt met oog voor kwaliteit en vakmanschap.

Kwaliteit en service

Lees op onze service pagina alles over de kwaliteit van onze kaarsen, uitleg over de symbolen, tips & veiligheid en de veelgestelde vragen.

Private label of huismerk

Wij geloven in een full service concept. Op zoek naar een compleet plan voor winkelschappen, toonbank- of vloerdisplays of andere POS-oplossingen? Klop dan bij ons aan.

Dankzij onze jarenlange ervaring weten we wat het beste werkt in winkels en helpen we graag om uw doorverkoop een boost te geven. Alle kaarsen & geur producten kunt u onder ons eigen merk MOOD afnemen; indien wenselijk aangepast voor uw winkel(s). Of laat juist een complete private label collectie door ons ontwikkelen. Alles is mogelijk.

Laat MOOD by Dresz voor u werken.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden in Kaarsen & Geur?

Ja graag!
Stuur me meer informatie over...