Verkoeling & Verwarming

Tijdens warme dagen zorgt een ventilator voor verkoeling. Wij bieden een breed assortiment in ventilatoren met ieder zijn eigen gebruiksdoeleinden. Hand-, bureau-, tafel- en vloerventilatoren, in elke vorm en maat, in de mooiste trendkleuren. Ons aanbod in ventilatoren zorgt voor meer gebruiksgemak op alle fronten. Deze essentiële items voor de warme dagen kunnen zo maar eens de kers op de taart zijn binnen uw winkelaanbod.

Naast verfrissing van onze ventilatoren schakelen we naadloos over naar het ultieme gevoel van aangename warmte. Geef een warm welkom aan ons ruime assortiment aan warmtekussens, dekens en kruiken. Voorzien van gerichte warmteregeling en ultradun koolstof grafeen verwarmingselementen, zijn onze verwarmingsproducten ontworpen om de comfortstandaard naar nieuwe hoogten te brengen. We kunnen een grote verscheidenheid aan kleuren en stoffen leveren die passen bij uw merkidentiteit en winkelschappen.

Private label of huismerk

Wij geloven in een full service concept. Op zoek naar een compleet plan voor winkelschappen, toonbank- of vloerdisplays of andere POS-oplossingen? Klop dan bij ons aan.

Dankzij onze jarenlange ervaring weten we wat het beste werkt in winkels en helpen we graag om uw doorverkoop een boost te geven. Alle Verkoeling & Verwarming producten kunt u onder ons eigen merk afnemen; indien wenselijk aangepast voor uw winkel(s). Of laat juist een complete private label collectie door ons ontwikkelen. Alles is mogelijk.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden in Verkoeling & Verwarming?

Ja graag!
Stuur me meer informatie over...