Vacature
Assortiment Designer

Heb jij een ontembare passie voor product design en een natuurlijk talent om je doelgroep te kennen en die te bereiken met jouw creaties? Ben jij op zoek naar een kans om jouw creativiteit de vrije loop te laten en iedereen te verbluffen met jouw unieke ontwerpen?

Lees dan snel verder en wie weet zoeken wij jou!

Welke uitdaging hebben wij voor jou?

Wij zijn op zoek naar een assortiment ontwerper. Een grafisch vormgever met passie voor product en verpakking. Je hebt een voorliefde voor Retail en hecht waarde aan duurzaamheid. Je leeft je in, je bent op de hoogte van de trends in de markt en je tovert dit om naar een stijl die aansluit bij het concept, het assortiment, het product en ook de verpakking. Jouw creatieve designs zorgen voor een onderscheidend assortiment. Want zoals jij weet; ‘één beeld zegt meer dan duizend woorden’. Jij streeft naar het ideale totaalplaatje en maakt voor Dresz het verschil.

Als Designer ontwerp je retail assortimenten voor de eigen huismerken en licenties, maar ook voor verschillende toffe licenties zoals Disney en Marvel. Zelfstandig of in samenwerking met jouw 4 collega vormgevers, maakt jouw creatieve input het verschil. Jij bent een meester in het door vertalen van creatieve concepten. Jij weet als geen ander de juiste doelgroep te bereiken voor (nieuwe) assortimenten.

Ben jij ‘on brand’, ‘on trend’ en zit jij vol met goede ideeën? Breng jouw stijl en kennis mee en gun jezelf deze kans!

Wat ga je doen?

  • Je werkt een totaal product uit, van concept tot verpakking. Hiervoor werk je voor de eigen huismerken en licenties in de categorieën consumentenelektronica accessoires, verkoeling & verwarming, kaarsen, verlichting & geur;
  • Je bent in staat om te begrijpen wat de USP’s zijn van een assortiment of een product en jij weet deze krachtig uit te lichten in het schap, op de verpakking, in bijbehorende marketing uitingen;
  • Jij bent op de hoogte van de laatste trends en (markt)ontwikkelingen. Je deelt graag je kennis op jouw vakgebied met jouw (nieuwe) collega’s en bent daarom een fijne kennis- of sparringpartner;
  • Je hebt inhoudelijke en up-to-date kennis van de grafische programma’s, drukwerktechnieken en materialen. Deze kennis vertaal je naar de praktijk door ontwerpen klaar te maken voor productie.

Wat bieden wij jou?

Voor deze functie bieden wij een goede werkomgeving met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, afgestemd op jouw kennis, opleiding en ervaring. Er heerst een open en informele werksfeer, waarbij er ruimte is voor eigen initiatief en ideeën en persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt een zelfstandige, afwisselende en uitdagende functie binnen een organisatie die continu in beweging is.

Naast deze mooie teamgedachte zetten zij jouw persoonlijke groei en ontwikkeling centraal. Daarom bieden wij ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt een mooi contract, inclusief een marktconform salaris. Het salaris wordt aangevuld met goede secundaire voorwaarden, zoals reiskostenvergoeding, een goede gevulde spaarpot voor je oude dag en 25 vakantiedagen. En hoewel jij jouw groei zelf regisseert, vieren zij de successen samen. DRESZ hanteert beloningen zoals de eindejaarsuitkering, maar ook een bedrag in de funpot en een gift aan een goed doel worden verdeeld tussen jou en je collega’s. DRESZ is open en transparant over wat jij mag verwachten, gaat of kan gaan verdienen, maar tegelijkertijd ook over wat er van jou wordt verwacht. Op voorhand geen verrassingen dus, gewoon meteen glashelder. Werkuren zijn flexibel in te delen, dat wil zeggen dat je kan starten tussen 7.30 uur en 10.00 uur. Hierdoor heb je enige vrijheid om evenwicht te vinden tussen werk en privé.

Uren

32 – 40 uur

Deze vacature wordt exclusief behandeld door Bakker & Bosch HR Diensten. Bij vragen over de vacature kan je contact opnemen met
Marc Corman, bereikbaar via telefoonnummer 088-555 09 09 of via m.corman@bakkerenbosch.nl

Wie ben jij?

Wij zoeken een individu met ‘liefde voor het vak’. Een creatieveling die grafisch breed inzetbaar is en binding heeft met merken en design. We ambiëren iemand met goede communicatieve vaardigheden die bruikbare suggesties durft te doen die anderen aan het denken zet. ‘Elkaar inspireren’. Je bent ‘hands-on’ en dus een praktisch ingesteld persoon die houdt van werken in een dynamische omgeving. Je bent in staat om meerdere ballen in de lucht te houden en schakelt gemakkelijk tussen verschillende projecten. Je bent de persoon met oog voor kwaliteit die zowel zelfstandig als in een team kan werken.

Voor deze functie vragen wij minimaal een afgeronde grafische vakopleiding op mbo 4 niveau. Daarnaast heb jij in de afgelopen jaren de nodige vlieguren gemaakt in een soortgelijke functie. Verder beschik jij over de volgende praktische vaardigheden:

  • Aantoonbare ervaring met Creative Suite (InDesign, Illustrator, Photoshop) is onmisbaar;
  • Je hebt kennis van productie en drukwerk en je weet deze toe te passen;
  • Ervaring in fotografie en beeldbewerking van product en verpakking;
  • Producten en verpakkingen uit kunnen werken in 3D is een pré.

Waar kom je te werken?

DRESZ International B.V. is onderdeel van Troy Companies. Dresz bestaat op zichzelf 17 jaar, levert complete concepten en assortimenten aan de welbekende internationale Retail ketens binnen Europa, en werkt met een 25-tal collega’s vanuit het kantoor in Waalwijk en in Azië.

Wij geloven in ‘We Do Good (s) ’ en we staan al jaar en dag voor sociaal verantwoord ondernemen, transparantie, en ondertussen ook voor de zorg voor het milieu. Dresz ziet het als een ambitie om zelf stappen te zetten en ervoor te zorgen de footprint van Dresz en dus ook die van de klanten te verkleinen.

Dresz zorgt goed voor de mensen. Teamspirit, collegialiteit en ontwikkeling is erg belangrijk. Wij stimuleren en investeren in het opdoen en delen van kennis. Met als doel om elkaar te laten groeien, als team de successen te behalen en dit ook samen te vieren.