Dresz® Nieuws

Vacature Inkoop Assistent (FMCG)

Ben jij als persoon accuraat en nauwkeurig? Werk je gestructureerd en consequent en weet je het overzicht te behouden? Streef jij naar perfectie en wil je altijd alles kloppend krijgen? Dan zoeken wij jou! Klik hier voor de volledige omschrijving van de vacature en hoe te solliciteren.

Samenwerking met SRT International BV.

SRT International gaat verkoop en fijndistributie verzorgen voor Dresz International binnen de boek- en kantoorvakhandel.

Martin Garrix wederom nr. 1 DJ ter wereld!

Tijdens het Amsterdam Dance Event (21-20-2017) is de 21-jarige Martin Garrix voor het tweede jaar op rij verkozen tot beste DJ ter wereld. 
 

10 Jarig bestaan

Trots, dat zijn we als bedrijf, dat we dit jaar 10 jaar bestaan! Onszelf ontwikkeld van een jonge speler naar een serieuze zakenpartner. Met nog steeds een jeugdige mindset. Dát wel. En dat willen we ook zo houden, want alleen zo blijven we snel inspelen op de ontwikkelingen in de markt.

Netadapter van Dresz® is veilig

Van de 41 exemplaren die door de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit uitvoerig werden onderzocht en getest, bleken er slechts 18 aan alle veiligheidsnormen te voldoen. Uiteraard zo ook ons merk Dresz®

Dresz®; kwaliteit voor een betaalbare prijs!
Klik hier voor een link naar de resultaten (en klik op USB laders).

Een fraai nieuw interieur door Peter van Son Interieurobjecten

Heb jij weleens een bezoek gebracht aan ons hoofdkantoor in Waalwijk? Dan is het interieur je misschien wel opgevallen. Met dank aan Peter van Son interieurobjecten, gevestigd in Sprang-Capelle, is ons pand omgetoverd tot een frisse en aangename werkomgeving met een modieus en gestyled uiterlijk.