Dresz® Nieuws

Vacature Medewerker verkoop binnendienst (FMCG)

Ben jij als persoon zelfstandig, communicatief en innovatief? Ben je commercieel ingesteld, slagvaardig en oplossingsgericht? Dan ben jij wellicht onze nieuwe collega! Klik hier voor de volledige omschrijving van de vacature en hoe te solliciteren.

Samenwerking met SRT International BV.

SRT International gaat verkoop en fijndistributie verzorgen voor Dresz International binnen de boek- en kantoorvakhandel.

Martin Garrix wederom nr. 1 DJ ter wereld!

Afgelopen weekend (21 oktober jl.) is de 21-jarige Martin Garrix tijdens het Amsterdam Dance Event voor het tweede jaar op rij verkozen tot beste DJ ter wereld. 
 

Beurzen 2018

In het eerste kwartaal van 2018 zijn wij op diverse beurzen aanwezig als standhouder.

Mogen wij even voorstellen?

Onze nieuwe collega Peter van Beek is het nieuwe gezicht bij Dresz en zijn functie is Accountmanager.

LaBuLa draait door!

A.s. donderdag 29 juni is Sabrina Bayens (Algemeen Directeur Dresz) te gast bij Labula draait door in Theater De Leest in Waalwijk. 
 

Gespot! Sundaze artikelen bij Etos

Ben jij al helemaal klaar voor zomer? Deze week staan de artikelen van Sundaze in de folder van Etos. Van handige in-ear oordopjes tot aan een trendy bluetooth-speaker. 

Sponsoring Do Good Food Festival

Dit jaar sponsoren wij het leuke en educatieve 'Do Good Food Festival' in Waalwijk. 

Koningsdag 2017

Waar ben jij te vinden tijdens Koningsdag? Met ons unieke Dresz kroontje maak je jouw outfit compleet. Download 'm gratis en knutsel 'm heel eenvoudig in elkaar. 

 

10 Jarig bestaan

Trots, dat zijn we als bedrijf, dat we dit jaar 10 jaar bestaan! Onszelf ontwikkeld van een jonge speler naar een serieuze zakenpartner. Met nog steeds een jeugdige mindset. Dát wel. En dat willen we ook zo houden, want alleen zo blijven we snel inspelen op de ontwikkelingen in de markt.

Martin Garrix

Dresz® brengt voor Back to School 2017 een exclusieve lijn stationery in samenwerking met de wereldster.
Wilt u meer informatie over deze collectie, bel ons of stuur een mail naar sales@dresz.nl

Dresz® Stationery Back 2 School 2017

Dresz® heeft een nieuwe collectie Back to School uitgebracht. Nú al te bestellen op pre-order tegen aantrekkelijke prijzen.
 

Netadapter van Dresz® is veilig

Van de 41 exemplaren die door de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit uitvoerig werden onderzocht en getest, bleken er slechts 18 aan alle veiligheidsnormen te voldoen. Uiteraard zo ook ons merk Dresz®

Dresz®; kwaliteit voor een betaalbare prijs!
Klik hier voor een link naar de resultaten (en klik op USB laders).

Een fraai nieuw interieur door Peter van Son Interieurobjecten

Heb jij weleens een bezoek gebracht aan ons hoofdkantoor in Waalwijk? Dan is het interieur je misschien wel opgevallen. Met dank aan Peter van Son interieurobjecten, gevestigd in Sprang-Capelle, is ons pand omgetoverd tot een frisse en aangename werkomgeving met een modieus en gestyled uiterlijk.