Vacature
Senior Category Buyer & Compliance

Ben jij die specialist in jouw productcategorie, die álles weet over product, productie en kwaliteit? Ben jij een sterke gesprekspartner en zorg je ervoor dat we de beste producten, bij de juiste leverancier en tegen de juiste voorwaarden inkopen? Wil je werken in een creatieve omgeving en ga je een uitdaging niet uit de weg?

Lees dan snel verder en wie weet zoeken wij jou!

Welke uitdaging hebben wij voor jou?

Ter uitbreiding van ons team zoeken we een Category Buyer & Compliance, met ruime werkervaring. Je hebt ook affiniteit met producten en met kwaliteitsvraagstukken. Je bent een product specialist en daarmee voor je eigen categorie een sterke gesprekspartner voor je collega’s, de klanten en de leveranciers. Je weet wat er in de markt speelt, je weet hoe producten geproduceerd worden, of je weet dat jezelf snel eigen te maken. Je bent een sterke onderhandelaar en zorgt daarmee voor de beste prijzen, waarbij je de kwaliteit niet uit het oog verliest, en levert daarmee commercieel sterke en onderscheidende producten en assortimenten. Je werkt in een compact team, met snelle en korte lijnen, en een breed pakket aan taken. In werkpieken van de andere inkoper(s), ben je bereid in die categorieën bij te springen.

In de markt waarin we ons bewegen is algehele compliance een steeds belangrijkere taak. Dit betreft uiteraard de certificeringen van de producten zelf en het borgen van de kwaliteitsprocedures. Maar ook de productielocaties moeten voldoen aan verschillende eisen, zoals Social Compliance (Amfori BSCI), milieu en kwaliteit. In jouw rol ben je ervoor verantwoordelijk dat leveranciers hierop worden geselecteerd en hierin worden begeleid, uiteraard uitvoerend ondersteund door ons Azië team.

Wij bouwen op lange termijn relaties en samenwerkingen. Je zorgt dan ook voor een sterke leveranciersrelatie, waarmee je zorgt voor leveringsbetrouwbaarheid, kwaliteit en dat ze voldoen aan onze eisen. Uiteraard ga je ook op leveranciersbezoek. Je zoekt nieuwe leveranciers en weet ze op de juiste manier te beoordelen en te begeleiden. Wanneer er kwaliteitsissues zijn, breng jij rust, kennis en senioriteit en weet jij dit zelfstandig, met zowel leverancier als klant, tot een goed einde te brengen. Je zet het belang van de klant, en van het bedrijf, altijd voorop.

Je bent medeverantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze assortimenten. Samen met de Key-Accountmanagers ben je onderdeel van het offerte traject. Je zorgt voor een sterk aanbod, dat voldoet aan alle eisen welke de klant van ons mag verwachten. Je borgt de kwaliteit van het aanbod, legt alle afspraken vast en bereid daarmee de order naadloos voor. Zodra de order gevallen is, wordt deze intern overgedragen aan een Project Manager.

Wat bieden wij jou?

Voor deze functie bieden wij een goede werkomgeving met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden afgestemd op jouw kennis en ervaring en een goede pensioenvergoeding. Je krijgt een zelfstandige, afwisselende en uitdagende functie binnen een organisatie die volop in beweging is. Door de platte organisatiestructuur zijn er korte communicatielijnen, waardoor er snel geschakeld kan worden. Wij bieden een open en informele werksfeer, waarbij er ruimte is voor eigen initiatief en ideeën, en persoonlijke ontwikkeling.

Naast deze mooie teamgedachte zetten wij jouw persoonlijke groei en ontwikkeling centraal. Daarom bieden we ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt een mooi contract met een salaris tussen de €4000,- en € 5000,- bruto per maand (o.b.v. 40 uur). Dit is afhankelijk van jouw kennis, opleiding en werkervaring. Het salaris wordt aangevuld met goede secundaire voorwaarden, zoals reiskostenvergoeding, een goede gevulde spaarpot voor je oude dag en 25 vakantiedagen. Daarnaast bieden we flexibel in te delen werkuren en een laptop. En hoewel jij jouw groei zelf regisseert, vieren we de successen samen. DRESZ hanteert beloningen zoals de eindejaarsuitkering, maar ook een bedrag in de funpot en een gift aan een goed doel worden verdeeld tussen jou en je collega’s. DRESZ is open en transparant over wat jij mag verwachten, gaat of kan gaan verdienen, maar tegelijkertijd ook over wat er van jou wordt verwacht. Op voorhand geen verrassingen dus, gewoon meteen glashelder.

Salaris

Tussen de € 4000,- en € 5000,- bruto per maand (o.b.v. 40 uur),
afhankelijk van jouw kennis, opleiding en werkervaring.

Uren

32 – 40 uur, 5 dagen

Deze vacature wordt exclusief behandeld door Bakker & Bosch HR Diensten. Bij vragen over de vacature kan je contact opnemen met Amy Wouters, bereikbaar via telefoonnummer 088-555 09 09 of via a.wouters@bakkerenbosch.nl

Wie ben jij?

 • Je bent een sterke gesprekspartner en onderhandelaar en straalt senioriteit uit.

 • Je bent een relatiemens.
 • Je hebt affiniteit met Retail en met producten.
 • Je bent stressbestendig, goed in het stellen van prioriteiten en houdt overzicht;
 • Je bent communicatief sterk en to-the-point.
 • Je bent een zelfstandige teamplayer die het bedrijfsbelang altijd vooropstelt;
 • Je staat voor kwaliteit, je bent een professional en gericht op resultaat;
 • Je bent accuraat, gestructureerd, servicegericht.
 • Je bent daadkrachtig en ondernemend.
 • Je bent in staat om kennis en kunde over te dragen.

Waaraan dien je te voldoen?

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau.
 • Sterke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, een extra taal is een pré.
 • Sterk cijfermatig en analytisch vermogen.
 • Uitstekende beheersing van Microsoft Word en Excel.
 • Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.

Waar kom je te werken?

DRESZ ontwikkelt en produceert complete Retail Concepten en Assortimenten met consumentenartikelen. ‘We Design with Purpose’: commercieel sterk & onderscheidend, met hart voor product, mens en planeet. Voor DRESZ begint succes met een sterk assortiment. We zijn gespecialiseerd in verschillende categorieën: Consumer Electronics and Accessories, gaming accessoires, schoolspullen, reisaccessoires, kaarsen en games. Als creatieve partner leveren we assortimenten en producten onder eigen huismerk(en) of onder het Private Label van de klant. Ready to buy of op maat voor de klant ontwikkelt.