Vacature
Projectmanager

Kun je goed schakelen met klanten, leveranciers en alle niveaus in een organisatie? Krijg jij energie van het managen van projecten en het behalen van successen als team? En haal jij voldoening uit het vertalen van diverse producten naar een efficiënte procesinrichting?

Lees dan snel verder en wie weet zoeken wij jou!

Welke uitdaging hebben wij voor jou?

Wij ontwikkelen ready-to-sell collecties onder onze eigen merken, maar ook onder Private Label. Als Projectmanager bij Dresz, ben jij verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van jouw orders/projecten. Zodra de inkoop en verkooporder gesloten zijn, neem je het project op je en ben jij het aanspreekpunt binnen het bedrijf. Jij bent degene die de kar trekt om het project tot een goed einde te brengen.

Je bewaakt de gemaakte afspraken, vraagt monsters op, controleert de kwaliteit, stemt ze af met klant en leverancier en legt de specificaties gedetailleerd vast. Tegelijkertijd, bewaak je de kosten en alle stappen die genomen moeten worden om de planning te halen. Regelen zit je in je bloed en het is voor jou een natuurlijk spel om met de betrokken partijen te schakelen en te zorgen dat ze het juiste doen op het juiste moment.

Het grootste gedeelte van je tijd besteed je aan het uitwerken van de producten en het begeleiden van de inkooporder, maar je weet je ook klantgericht op te stellen wanneer je contact hebt met onze klanten. Dresz zet de klant centraal en wordt gewaardeerd om zijn servicegerichtheid, kennis, betrouwbaarheid, flexibiliteit en het oplossen van problemen. Jij beschikt over deze kern eigenschappen.

Successen behaal je als team. Met je collega’s, maar zeker ook met je leveranciers en klanten. Je werkt aan de relatie zodat je op elkaar kunt bouwen. Je gaat voor het project door het vuur, je bent een doorzetter en zet het belang van het bedrijf altijd voorop. Naast de kwaliteit van de uitvoering is het van belang dat je flexibel en stressbestendig werkt. Je bent communicatief vaardig en weet iedereen over het juiste op de hoogte te houden. We verwachten van deze functie een behoorlijke mate van zelfstandigheid en ook senioriteit.

Wat ga je doen?

In deze spilfunctie als Projectmanager breng jij een project tot een goed einde, wat zich met name richt op uitwerken, uitvoeren en bewaken van artikelen en planningen.

Een greep uit jouw werkzaamheden:

  • Uitwerken en vastleggen van artikelspecificaties en maken van Tech packs;
  • Opvragen en beoordelen en goed (laten) keuren van monsters;
  • Bewaken van de (kost)prijzen;
  • Uitwerken van een planning en het bewaken ervan;
  • Vergaren en verwerken van de certificaten en testrapporten, archiveren van de artikelen, waarmee de juiste kwaliteitsdossiers worden gevormd;
  • Ondersteunende taken voor de inkoper, zoals het opvragen offertes en productietijden.

Wat bieden wij jou?

Voor deze functie bieden wij een goede werkomgeving met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden afgestemd op jouw kennis en ervaring en een goede pensioenvergoeding. Je krijgt een zelfstandige, afwisselende en uitdagende functie binnen een organisatie die volop in beweging is. Door de platte organisatiestructuur zijn er korte communicatielijnen, waardoor er snel geschakeld kan worden. Er heerst een open en informele werksfeer, waarbij er ruimte is voor eigen initiatief en ideeën, en persoonlijke ontwikkeling.

Naast deze mooie teamgedachte zetten zij jouw persoonlijke groei en ontwikkeling centraal. Daarom bieden zij ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt een mooi contract met een salaris tussen de €2800,- en € 3500,- bruto per maand (o.b.v. 40 uur). Dit is afhankelijk van jouw kennis, opleiding en werkervaring. Het salaris wordt aangevuld met goede secundaire voorwaarden, zoals reiskostenvergoeding, een goede gevulde spaarpot voor je oude dag en 25 vakantiedagen. En hoewel jij jouw groei zelf regisseert, vieren zij de successen samen. DRESZ hanteert beloningen zoals de eindejaarsuitkering, maar ook een bedrag in de funpot en een gift aan een goed doel worden verdeeld tussen jou en je collega’s. DRESZ is open en transparant over wat jij mag verwachten, gaat of kan gaan verdienen, maar tegelijkertijd ook over wat er van jou wordt verwacht. Op voorhand geen verrassingen dus, gewoon meteen glashelder.

Salaris

Tussen de € 2800,- en € 3500,- bruto per maand (o.b.v. 40 uur),
afhankelijk van jouw kennis, opleiding en werkervaring.

Uren

36 – 40 uur

Deze vacature wordt exclusief behandeld door Bakker & Bosch HR Diensten. Bij vragen over de vacature kan je contact opnemen met Amy Wouters, bereikbaar via telefoonnummer 088-555 09 09 of via a.wouters@bakkerenbosch.nl

Wie ben jij?

Wij zoeken een organisatietalent en een klantgericht persoon. Je hebt gevoel voor producten en je hebt interesse in het productieproces. Ook ben je goed in het stellen van prioriteiten en kun je planningen bewaken. Wij zoeken een zelfstandige teamplayer die het bedrijfsbelang altijd vooropstelt en je beschikt over uitstekende administratieve vaardigheden. Je neemt je verantwoordelijkheid voor je projecten en je hebt een helicopterview. Je hebt zicht op de aanwezige processen en weet wat de consequentie is van eventuele wijzigingen die worden doorgevoerd. Verder ben je ook communicatief vaardig, en werk (en communiceer) je proactief.

Om succesvol te zijn binnen deze functie vragen wij om HBO werk- en denkniveau, aangevuld met minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie binnen een internationaal handelsbedrijf. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden en hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Een extra taal is een pré. Tot slot heb je een uitstekende beheersing van Microsoft Word en Excel, ervaring in handelen met het verre oosten én is grafische kennis een pré.

Waar kom je te werken?

DRESZ ontwikkelt en produceert complete Retail Concepten en Assortimenten met consumentenartikelen. ‘We Design with Purpose’: commercieel sterk & onderscheidend, met hart voor product, mens en planeet. Voor DRESZ begint succes met een sterk assortiment. We zijn gespecialiseerd in verschillende categorieën: Consumer Electronics and Accessories, gaming accessoires, schoolspullen, reisaccessoires, kaarsen en games. Als creatieve partner leveren we assortimenten en producten onder eigen huismerk(en) of onder het Private Label van de klant. Ready to buy of op maat voor de klant ontwikkelt.