Vacature
Junior Buyer

Ben jij ambitieus en heb jij reeds ervaring opgedaan op het gebied van inkoop of productontwikkeling? Heb jij ook nog affiniteit met multimedia, innovatie, duurzaamheid en de (non-food) Retail branche? Ben jij iemand die een volgende stap wil maken in je carrière? En weet jij wat wij nodig hebben om ons te onderscheiden in de markt?

Lees dan snel verder en wie weet zoeken wij jou!

Wat ga je doen?

Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een Junior inkoper. Stap in de (internationale) wereld van laadkabels, koptelefoons, telefoonhoesjes en beweeg mee in deze uitdagende en dynamische markt. Als Junior inkoper ben je verantwoordelijk voor alle operationele taken op weg naar een definitieve inkooporder en uiteindelijk het plaatsen van de order. Je wordt meegenomen door de andere inkopers en gaat samen aan de slag met verschillende inkooptaken, productontwikkeling- & sourcing en artikel- en kwaliteitsbeheer. Natuurlijk pak jij dit na verloop van tijd helemaal zelf op.

Ondertussen volg en deel jij actief de ontwikkelingen in de markt. Je leest je in en hebt kennis (of zorgt dat je de kennis krijgt) van beschikbare specifieke marktinformatie, inkoopprijsontwikkelingen, productaanbod van leveranciers en relevante trends op gebied van producten en nieuwe potentiële leveranciers in de markt.

Je beheert en bouwt aan een sterk leveranciersdatabase waar de inkoopafdeling uit kan putten. Je gaat bij de leveranciers offertes en prijsopgaven opvragen. Je maakt hiervoor kostprijsberekeningen en gaat hier gevraagd en ongevraagd advies in geven. Je zorgt ervoor dat alle gegevens om tot een goed aanbod te komen worden opgevraagd en verzameld, correct worden verwerkt, en dat alle specificaties worden vastgelegd. Je weet je de werkwijzen en eisen van onze klanten eigen te maken, en zorgt dat het aanbod daaraan voldoet. Je duikt in de wereld van kwaliteit een leert welke certificaten en testrapporten nodig zijn voor onze producten.

Tot slot, weet je hiermee de kennis en kunde op te bouwen, om door te groeien naar Category Buyer, waarin je de specialist bent in de categorie waar je verantwoordelijk voor wordt, zelfstandig werkt aan zoeken van nieuwe leveranciers en beoordelen van de bestaande leveranciers en actief betrokken bent bij het ontwikkelen van onze eigen assortimenten. Je wordt tijdens dit gehele proces begeleidt en ondersteund door ervaren collega’s. Zijn er al een aantal taken die jij zelfstandig op kan pakken? Des te sneller kun je doorgroeien!

Wat bieden wij jou?

Dresz biedt jou een uitdagende functie binnen een innovatieve en moderne (werk)omgeving, waar jij direct van waarde kunt zijn. Jij krijgt het vertrouwen en de ruimte voor het inbrengen van eigen ideeën en initiatieven. De intentie is dat jij je door ontwikkelt naar Senior Buyer & Compliance. Onder de vleugels van jouw directe collega’s leer jij snel de fijne kneepjes van het vak. Want succes maak je natuurlijk niet alleen. In deze functie werk jij nauw samen met ervaren collega’s, waarmee jij kunt sparren, kennis deelt en successen viert.

Je komt te werken in een gedreven, gespecialiseerde en een hechte organisatie. Het team telt inmiddels een twintigtal medewerkers. Zij hebben allemaal onze USP’s in hun DNA. Ze zijn professioneel, creatief, flexibel en ze bewegen mee met uitdagingen in de markt. Ze pakken kansen en uitdagingen op en toveren een glimlach op het gezicht van de klanten. Ze werken met hun hart voor het bedrijf en voor onze klanten. Samen blijven zij zich ontwikkelen en investeren ze in elkaar. Daarnaast hebben ze samen ongelooflijk veel plezier op de werkvloer.

Naast deze teamgedachte zetten zij jouw persoonlijke groei en ontwikkeling centraal. Ze vinden het belangrijk dat je groeit als individu. Daarom bieden wij ruimte om je te ontwikkelen, door individuele trainingen en/of groepstrainingen. Jouw salaris is afhankelijk van ervaring en zal tussen de €3.100,- tot €3.700,- bruto per maand zijn. De salarisgroei is gekoppeld aan ontwikkeling, met transparantie in potentie van salaris. Dresz gelooft dat je resultaat behaald en viert als een team. Jaarlijks krijg je een resultaatafhankelijke: eindejaarsuitkering, bedrag in de funpot en een gift aan het goede doel.

Salaris

Tussen de € 3.100,- en € 3.700,- bruto per maand (o.b.v. 40 uur),
afhankelijk van jouw kennis, opleiding en werkervaring.

Uren

Mogelijkheid van 32 tot 40 uur per week, mits 5 dagen aanwezig.

Deze vacature wordt exclusief behandeld door Bakker & Bosch HR Diensten. Bij vragen over de vacature kan je contact opnemen met Amy Wouters, bereikbaar via telefoonnummer 088-555 09 09 of via a.wouters@bakkerenbosch.nl

Waaraan dien je te voldoen?

Organisatorisch en analytisch sterk, nauwkeurig, energiek, oplossingsgericht, durft het woord te nemen, vindt onderhandelen een sport, en jij hebt vertrouwen in jezelf. Wij hebben mensen met innovatieve ideeën nodig. Mensen die verder kijken, kansen zien en doorpakken. Jij gaat rechtstreeks op je doel af en streeft naar de beste kwaliteit. Herken jij jezelf in deze omschrijving? Dan zoeken wij jou.

Voor deze spilfunctie vragen wij minimaal HBO werk- en denkniveau en jij hebt de ambitie en kunde om door te groeien naar Senior Buyer en Compliance. Je hebt reeds ervaring opgedaan op het gebied van inkoop of productontwikkeling, bij voorkeur binnen een (internationale) handelsonderneming. Je bent sterk cijfermatig ontwikkelt en een pro in Excel. Je hebt interesse in het product zelf en in de productie. Daarnaast beschik je over, of heb je interesse in, de nodige technische kennis.

Omdat je komt te werken in een internationale omgeving wordt er van je verwacht dat je beschikt over goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden in zowel het Nederlands als in het Engels.

Waar kom je te werken?

DRESZ ontwikkelt en produceert complete Retail Concepten en Assortimenten met consumenten-artikelen. ‘We Design with Purpose’: commercieel sterk & onderscheidend, met hart voor product, mens en planeet.

Voor DRESZ begint succes met een sterk assortiment. We zijn gespecialiseerd in verschillende categorieën: Consumer Electronics and Accessories, gaming accessoires, schoolspullen, reisaccessoires, kaarsen en games. Als creatieve partner leveren we assortimenten en producten onder eigen huismerk(en) of onder het Private Label van de klant. Ready to buy of op maat voor de klant ontwikkelt.