Vacature
Creatief DTP’er

Ben jij een creatief ‘pietje-precies’ die graag mooie producten en verpakkingen maakt? Ben jij bedreven in het omzetten van een concept naar een grafisch meesterwerk? Wil je werken aan tastbare producten die je in de winkels en bij je vrienden en familie thuis terugziet? Breng jouw DTP-kunsten bij ons tot leven en maak impact met jouw creaties.

Lees snel verder en wie weet zoeken wij jou!

Welke uitdaging hebben wij voor jou?

Met jouw sterke DTP-vaardigheden en creativiteit kom je werken op de ontwerpafdeling van DRESZ, waar je samenwerkt met nog 3 collega vormgevers. DRESZ ontwikkelt complete retail-concepten en sterke assortimenten met consumentenartikelen onder eigen merken, of op maat voor retailers. We zoeken een creatieve DTP’er met passie voor producten en Retail. Verpakkingen vertellen het verhaal van het product en jij zorgt voor de perfecte vertaling die de doelgroep aanspreekt. Je weet de juiste verpakking vorm te geven en op te maken en de beelden en teksten voor op de verpakking te creëren. Je bent sterk in woord en beeld.

In een wereld waarin producten en verpakkingen steeds meer moeten voldoen aan strikte wet- en regelgevingen en duurzaamheidseisen, ben jij degene die begrijpt wat dit inhoudt. Je bouwt materiaalkennis op, begrijpt welke logo’s nodig zijn en hoe ze correct toegepast moeten worden. Je zorgt ervoor dat onze producten en verpakkingen voldoen aan deze normen. Met jouw inzet help je ons om de stappen te zetten die nodig zijn om aan deze eisen te voldoen en onze producten toekomstbestendig te maken.

Wat ga je doen?

Als creatieve DTP’er maak jij het verschil voor DRESZ. Samen met je collega’s werk je aan verschillende opdrachten en ben je verantwoordelijk voor vormgeving en realisatie van orders en assortimenten. Je vertaalt bestaande concepten van onze designers en van klanten creatief en doeltreffend naar strakke ontwerpen.

Concreet ga jij met de volgende werkzaamheden aan de slag:

 • Verpakkingen en producten vormgeven en drukwerk gereed maken (digitaal);
 • Controleren en/of aanpassen van het door de klant aangeleverd artwork;
 • Visueel maken van schappenplannen;
 • Opmaken van brochures en andere uitingen;
 • Opmaken van presentaties en mailings voor verkoop;
 • Fotografie;
 • 3D ontwerpen kunnen maken is een pré;
 • Artwork dossiers maken;
 • Evt. helpen in voorbereiding, opbouw en afbouw van een beurs.

Wat bieden wij jou?

DRESZ biedt een goede werkomgeving aan met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, afgestemd op jouw kennis en ervaring, en een goede pensioenvergoeding. Je krijgt een zelfstandige, afwisselende en uitdagende functie binnen een organisatie die volop in beweging is.

Door de platte organisatiestructuur zijn er korte communicatielijnen, waardoor er snel geschakeld kan en moet worden. Er heerst een open en informele werksfeer, waarbij er ruimte is voor eigen initiatief en ideeën, en persoonlijke ontwikkeling.

Naast deze mooie teamgedachte zetten zij jouw persoonlijke groei en ontwikkeling centraal. Daarom bieden wij ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt een mooi contract met een salaris passend bij de juiste salarisschalen. Dit is afhankelijk van jouw kennis, opleiding en werkervaring. We staan open voor zowel een junior als een ervaren persoon. Jouw salaris is afhankelijk van ervaring en zal tussen de €2.300,- tot €3.300,- bruto per maand zijn op basis van 40 uur. Het salaris wordt aangevuld met goede secundaire voorwaarden, zoals reiskostenvergoeding, een goede gevulde spaarpot voor je oude dag en 25 vakantiedagen. En hoewel jij jouw groei zelf regisseert, viert DRESZ de successen samen.

DRESZ hanteert beloningen zoals de eindejaarsuitkering, maar ook een bedrag in de funpot en een gift aan een goed doel worden verdeeld tussen jou en je collega’s. DRESZ is open en transparant over wat jij mag verwachten, gaat of kan gaan verdienen, maar tegelijkertijd ook over wat er van jou wordt verwacht. Op voorhand geen verrassingen dus, gewoon meteen glashelder.

Salaris

Tussen de € 2.300,- en € 3.300,- bruto per maand (o.b.v. 40 uur),
afhankelijk van jouw kennis, opleiding en werkervaring.

Uren

Mogelijkheid van 24 tot 40 uur per week.

Deze vacature wordt exclusief behandeld door Bakker & Bosch HR Diensten. Bij vragen over de vacature kan je contact opnemen met Marc Corman, bereikbaar via telefoonnummer +31642881783 of via m.corman@bakkerenbosch.nl

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde professional met een diepe liefde voor het vak. Als creatieve geest met een sterke affiniteit voor design en Retail, ben jij de persoon die we zoeken. We koesteren het vermogen om effectief te communiceren en waarderen de kracht van suggesties die anderen aanzetten tot nadenken. Bij ons draait het om wederzijdse inspiratie. Je bent hands-on en gedijt in een dynamische omgeving waarin je praktisch te werk gaat. Het jongleren met diverse projecten is voor jou geen uitdaging, maar een tweede natuur. Je bent leergierig en wil jezelf altijd blijven ontwikkelen. Je streeft naar uitmuntendheid, neemt verantwoordelijkheid voor je eigen projecten en plaatst de behoeften van de klant, DRESZ en het team altijd voorop.

Verder beschik jij over:

 • Een afgeronde Grafische vakopleiding op minimaal MBO 4 niveau.
 • Relevante ervaring in DTP.
 • Je hebt kennis van productie en drukwerk en je weet deze toe te passen;
 • Aantoonbare (werk)ervaring met Adobe Photoshop, Illustrator en Indesign;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • 2-3 jaar werkervaring is een pré;
 • Producten en verpakkingen uit kunnen werken in 3D is een pré.

Waar kom je te werken?

DRESZ ontwikkelt en produceert complete Retail Concepten en Assortimenten met consumenten artikelen. ‘We Design with Purpose’: commercieel sterk & onderscheidend, met hart voor product, mens en planeet.

Voor DRESZ begint succes met een sterk assortiment. We zijn gespecialiseerd in verschillende categorieën: consumentenelektronica en accessoires, kaarsen en verlichting, games en schoolspullen. Als creatieve partner leveren we assortimenten en producten onder eigen huismerk(en) of onder het Private Label van de klant. Ready to buy of op maat voor de klant ontwikkelt.