Sundaze

Sundaze | Travel Essentials

Reisaccessoires is een enorm onderschatte categorie. Vaak worden deze accessoires aangeboden in saaie kleuren en verpakkingen. Met Sundaze hebben wij deze categorie nieuw leven ingeblazen en aangepakt Zo hebben we een onderscheidend assortiment gecreëerd in verfrissende en sprekende kleuren, designs én verpakkingen. Zo zorgt u ervoor dat uw klanten zorgeloos en goed voorbereid op reis kunnen. De artikelen van Sundaze zijn prima het hele jaar door aan te bieden binnen uw organisatie. De afgelopen jaren hebben we fantastische resultaten geboekt bij verschillende retailers. Kies voor Sundaze en bied een fris en kleurrijk assortiment aan van o.a. powerbanks, laadkabels, nekkussens, kofferlabels, pasjeshouders en nog veel meer. De items zijn voorzien van de nieuwste trendkleuren gemixt met leuke printjes.

Vanaf 2021 zijn de reisaccessoires onder het merk Sundaze ook verkrijgbaar in volledige ECO-stijl met duurzame verpakkingen. 

Bent u al nieuwsgierig geworden naar de collectie? Klik op onderstaande afbeelding om een kijkje te nemen in de online bladereditie en laat u verrassen.

Bon Voyage!