Private Label

Jouw assortiment is onze passie

Dresz® is leverancier van zogenoemde Fast Moving Consumer Goods. Naast het ontwikkelen van eigen assortimenten met daarin o.a. de rekbare boekenkaft, schoolspullen, smartphone- en tabletaccessoires en vele andere verrassende impuls-artikelen, is Dresz® een professionele, betrouwbare en flexibele partner om samen met jou, jouw assortiment te beheren. Afgestemd op jouw wensen en ideeën brengen wij een kwalitatieve oplossing, van ontwerp tot aan productie en levering. Wij leveren o.a. aan meerdere internationaal gerenommeerde warenhuizen en winkelketens. 
 

Productontwikkeling

Klanten prijzen ons om onze actuele marktkennis, innovatief vermogen en flexibiliteit. Je werkt met een vast contactpersoon, die je volledig zal ontzorgen. Wij verzorgen zowel de productontwikkeling als de gehele productie. Met betrouwbare en professionele partners in het Verre Oosten kunnen wij snel schakelen en een hoogwaardige kwaliteit garanderen.

Ideeën van nu

Dresz werkt met een team van jonge designers, inkopers en creatievelingen continu aan de ontwikkeling van nieuwe artikelen en concepten. Ons team staat dichtbij de doelgroep van nu en kan daardoor inspelen op trends. Samen met onze klanten zetten we zo keer op keer unieke en vernieuwende artikelen in de markt.

In-house design afdeling

De Dresz® designstudio staat voor kwaliteit, professionaliteit en hecht waarde aan punctualiteit. We begeleiden het designproces van het begin tot eind. Wij zijn op de hoogte van alle wettelijk verplichte informatie, zodat jouw producten en verpakkingen voldoen aan de geldende richtlijnen. Wij kunnen je het gehele proces uit handen nemen, maar ook fragmenten uit de productontwikkeling. Daarnaast is onze designstudio gespecialiseerd in het re-designen van reeds bestaande producten.
 
Product Development

Kwaliteit en Logistiek

Om onze beloften te waarborgen, toetsen we de producten voor, tijdens en na de productie op kwaliteit en wet- en regelgeving. Artikelen ondergaan testen door geaccrediteerde laboratoria en worden voorzien van de juiste certificering. We brengen ze pas in het economisch verkeer als ze voldoen aan en voorzien zijn van een “declaration of conformity”. Tegelijkertijd bieden we een breed scala aan logistieke diensten en kunnen we integreren in diverse computersystemen.

Dresz Hong Kong

Via onze kantoren in Hong Kong en China zijn wij in staat snel te sourcen en jouw producties nauwkeurig te begeleiden en te controleren. We combineren het beste van twee werelden met onze designstudio in Nederland en onze productie in het Verre Oosten. Westerse ontwerpen, kwalitatief hoogwaardige producten en concurrerende prijzen maken het voor ons mogelijk om aan jouw wensen te voldoen. Het Dresz Hong Kong kantoor is altijd op zoek naar de juiste leveranciers om het assortiment te versterken. Inkopen via het Hong Kong kantoor is ook mogelijk, neem contact op voor de mogelijkheden.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Vanzelfsprekend is het voor jou belangrijk dat een private label product ook voldoet aan normen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daar hoef je je bij Dresz geen zorgen om te maken: we zien het als onze plicht te zorgen voor de juiste werkomstandigheden. Vandaar ook dat we ons aansloten bij het Amfori BSCI, die o.a. internationaal de rechten van werknemers garandeert. Lees hier meer over op de pagina over ons.