Over Ons

Over Dresz®

Dresz® is leverancier van zogenoemde Fast Moving Consumer Goods (FMCG). In 2006 bekend geworden met de Dresz® rekbare boekenkaft, zijn onze schoolspullen, smartphone- en tabletaccessoires, travel, home & decoratie en vele andere verrassende impuls-artikelen, niet meer weg te denken uit meer dan 2.000 winkels in de Benelux en in meer dan 10.000 winkels wereldwijd. Al meer dan 14 jaar creëren wij assortimenten voor retail in Nederland en ver daarbuiten. Van ontwerp van product, verpakking, assortiment en presentatie tot de sterke connectie met het verre oosten, kwaliteitscontrole, testing, transport opslag en vooral het meedenken met onze klanten.

Je komt onze producten o.a. tegen onder onze merken Dresz®,Connect® en Sundaze® . Ook ontwikkelen wij private label productlijnen voor internationaal gerenommeerde warenhuizen en winkelketens. 

Ben je benieuwd naar de gezichten achter Dresz? Bekijk dan ons team

Licenties en merken

Naast de artikelen die wij produceren en distribueren onder ons eigen merk Dresz® , verzorgen wij ook de distributie voor een aantal toonaangevende Europese leveranciers en merken. Wil je graag meer informatie hierover? Neem dan contact met ons op.
Sundaze
 

Samen groeien

We ontwikkelen producten die aansluiten bij de beleving van deze tijd. Daardoor kunnen we altijd meedenken over een productassortiment dat past bij jou en jouw klant. Dat kan in de vorm van Dresz® en Sundaze® artikelen en vanzelfsprekend ook als private label. Daarvoor hebben we alles in eigen huis: van onze verpakkings- en designafdeling voor de uitstraling van de producten tot ons kantoor in Hong Kong, waarvandaan we snel en nauwkeurig kunnen sourcen. Van het logistieke proces en voorraadbeheer tot integratie met jouw systemen: we zetten stap voor stap het product samen met jou in de markt. Groei je mee?

Maak direct een afspraak 
 

Betrouwbare partner van A tot Z

Samenwerken met Dresz® is een betrouwbaar partnership aangaan, waarin afspraak ook echt afspraak is. Je krijgt de producten op afgesproken tijd en plaats geleverd en hebt continu inzicht in het proces. Je krijgt producten van hoge kwaliteit die on-site geïnspecteerd zijn en getest via geaccrediteerde laboratoria. Om de samenwerking zo aantrekkelijk mogelijk te maken, bieden wij je ook verschillende leveringsvoorwaarden. Zo heb je ook de beste prijs.
Lees hier verder voor meer informatie over Kwaliteit en Logistiek.
 

Private Label & Productontwikkeling

Onze inkopers en het Dresz® Hong Kong kantoor kennen uitstekend de weg in het Verre Oosten en bezoeken regelmatig binnen- en buitenlandse beurzen om op de hoogte te blijven van actuele trends en ontwikkelingen.

Dresz® beschikt over een inhouse studio, met daarin een team van jonge en enthousiaste ontwerpers en productmanagers, die zich continu bezig houden met nieuwe producten en concepten. Ze staan dicht bij hun doelgroep en kunnen daardoor anticiperen en inspelen op trends in de markt. Met hen verzorgen we onze eigen collecties, maar ook graag jouw private label wensen. Zo zijn wij in staat om assortimenten helemaal naar eigen wens op te zetten. Combineer dit met een ijzersterke, commerciële en logistiek organisatie en u heeft een partner waar u op kunt bouwen.

Voor meer informatie over de mogelijkheden verwijzen wij je graag naar onze private label pagina.
 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

De artikelen van Dresz® zijn van hoge kwaliteit én geproduceerd onder goede werkomstandigheden. Dat is geen loze belofte: al sinds 2013 zijn we aangesloten bij het Business Social Compliance Initiative (BSCI), die vanaf januari 2018 onder en nieuwe naam opereren; Amfori BSCI. Dit initiatief streeft er naar om samen met leveranciers de werkomstandigheden in fabrieken wereldwijd te verbeteren.

Amfori BSCI is een initiatief waarin retailers, importeurs en merken van over de hele wereld samenwerken om arbeidsomstandigheden bij fabrieken en leveranciers te verbeteren. De doelen van het initiatief passen naadloos in de bedrijfsfilosofie van Dresz®. Daardoor is het verzekerd dat artikelen van Dresz® geproduceerd zijn in fabrieken waar nationale arbeidswetten worden nageleefd én waar de werkgever zich houdt aan de internationale afspraken die de rechten van de werknemers beschermen (IAO-conventies). Juist dit laatste punt maakt het initiatief zo sterk, want in veel landen zijn de rechten van de werknemers nog niet voldoende gewaarborgd.
 
In deze tijd van globalisering en tegelijkertijd verduurzaming van de samenleving, ziet Dresz® het als plicht zich te bekommeren over arbeidsomstandigheden. Met het aansluiten bij het Amfori BSCI maakt Dresz® zaken doen transparant, helder en eerlijk.

 

Werken bij Dresz®

Wij zijn continu op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken. Open-sollicitaties inclusief CV kun je sturen naar info@dresz.nl.
Benieuwd naar de openstaande vacatures? Bekijk ze op onze nieuwspagina.