Nice to meet you

Nice to meet you!

Wij zijn Dresz® International. U kent ons waarschijnlijk al wel van de rekbare boekenkaft (2006), maar ook creëren wij al bijna 15 jaar assortimenten voor retailers wereldwijd. Denk hierbij aan (internationale) gerenommeerde warenhuizen en winkelketens. Onze kracht ligt voornamelijk binnen de categorieën: Stationery, Multimedia, Travel, Sport, Home & Gifts.

Dagelijks werken wij met een trots team aan vernieuwingen en uitdagingen. Van het ontwerp van producten, verpakkingen, assortimenten en presentaties tot aan hoogwaardige kwaliteitscontroles, testing, transport én opslag. Dit alles kunnen wij voor u verzorgen onder een van onze eigen merken, maar ook onder uw eigen private label. Wij denken graag met onze klant mee en wij hebben sterkte connecties met het Verre Oosten. Dit alles maakt Dresz® een professionele, betrouwbare en flexibele partner om samen met u, uw assortiment op de bouwen én te beheren. Wij begeleiden dit gehele proces en investeren met u mee. 

Behoefte aan een business partner die veel werk voor u uit handen neemt zodat u juist kunt focussen op de verkoop?
Neem dan contact met ons op en laat u verrassen!

Productontwikkeling

Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in betreffende branches. Door onze actuele marktkennis, innovatief vermogen en flexibiliteit bouwen wij samen met u aan een passend assortiment of product(en). Samen met een vast contactpersoon wordt u door ons volledig ontzorgt, zodat u kunt focussen op uw Core Business. Wij hebben alles eigen huis; onze designafdeling met jonge designers die zorgen voor verpakkingen en producten die aansluiten bij de beleving van deze tijd, tot ons kantoor in Shenzhen, waarvandaan we snel en accuraat kunnen sourcen en we daarom altijd hoogwaardige kwaliteit kunnen garanderen. 

Bij Dresz® geloven we in een full-service concept. Door jarenlange ervaring weten we wat in de winkel het beste werkt en helpen wij uw doorverkoop een boost te geven! Wij staan voor kwaliteit, professionaliteit en hechten veel waarde aan punctaliteit. We begeleiden het designproces van idee tot realisatie en denken we vanuit concepten. Ook zijn we altijd op de hoogte van alle wettelijk verplichte informatie, zodat uw producten en verpakkingen voldoen aan alle geldende richtlijnen.

Reeds bestaande producten re-designen? Daar ligt ook onze kracht. Heeft u zelf een idee voor een product? Wij brengen u producten tot leven! Dresz kan het gehele proces voor u uit handen nemen, maar ook fragmenten uit de productontwikkeling.

The choice is yours!

Logistiek en kwaliteit

Kwaliteitscontrole en producttesten vormen een belangrijk onderdeel van de productie. Om onze belofte te garanderen, toetsen we alle producten voor, tijdens en na de productie op kwaliteit en alle geldige wet- en regelgeving. Artikelen ondergaan testen door geaccrediteerde laboratoria en worden voorzien van de juiste certificering. We brengen de artikelen pas in het economisch verkeer als ze voldoen aan en voorzien zijn van een “declaration of conformity”.

Met behulp van actuele computersystemen zijn wij in staat de producties goed in te plannen en bieden wij een breed scala aan logistieke diensten. Wij maken gebruik van alle mogelijke logistieke oplossingen om ervoor te zorgen dat uw goederen altijd op tijd de gewenste bestemming bereiken.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Zakelijke beslissingen van vandaag kunnen een positieve impact hebben op morgen. Nu consumenten steeds bewuster worden, zullen bedrijven met een gelijkgestemde visie op alle vlakken profiteren. We selecteren onze partners zorgvuldig op basis van hun ethiek in eerlijke handels- en arbeidsomstandigheden.

Vanzelfsprekend is het voor u belangrijk dat een private label product ook voldoet aan normen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daar hoeft u zich bij Dresz geen zorgen om te maken! Wij zien het als onze plicht te zorgen voor de juiste werkomstandigheden. Daarom vragen we fabrikanten te voldoen aan internationale normen en certificeringen zoals Amfori BSCI. Al sinds 2011 zijn wij lid en zorgen we voor een ethische werkomgeving en duurzaamheid binnen de productielocaties van onze leveranciers. Door middel van onafhankelijke audits die uitgevoerd worden door BSCI proberen we er voor te zorgen dat onze leveranciers voldoen aan belangrijke vereisten voor werknemers en het milieu.

Duurzaam handelen

Wij zijn continu bezig met het bedenken van innovatieve, duurzame oplossingen. Dit passen wij met name toe op nieuwe producten en verpakkingen die wij ontwikkelen. Ook proberen wij onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te maken. Daarom vragen wij fabrikanten te voldoen aan internationale normen en certificeringen. Onze aarde kan wel wat meer aandacht en liefde gebruiken en wij nemen onze verantwoordelijkheid om een positieve bijdrage aan het milieu en onze omgeving te leveren.