Blog

Ontdek je eigen creativiteit met onze letterborden

Weet je nog? Tijdens dat kerstdiner bij je zus en zwager? Lekker eten en spelletjes doen met de hele familie en genieten van elkaar gezelligheid? En dat je daar dat mooie letterbord in de keuken zag staan met die ene grappige quote erop? Je had toen vast het idee; dat retro woonaccessoire wil ik ook in huis hebben! Maar ben ik wel creatief genoeg om een eigen quote te verzinnen?

Een quote verzinnen hoef je gelukkig niet helemaal zelf te doen. Gebruik bijvoorbeeld eens Pinterest en zoek daar op woorden als; quotes letterbord, korte quotes, levensquotes, enzovoort. Je vindt hier genoeg inspiratie en sowieso een perfecte tekst waar je helemaal blij van wordt. Speel bijvoorbeeld in op een nieuw seizoen of bepaalde gebeurtenis in de wereld of in je eigen leven. Of stem je quote af op de ruimte waar je het letterbord wilt plaatsen. Maak zo een eigen verzameling met quotes die jou inspireren en die bij je passen. Ben je jouw quote na een tijdje helemaal zat? Dan maak je snel en eenvoudig weer een nieuwe tekst op het letterbord.

Je klikt de tekens heel makkelijk tussen de randen van het letterbord (het bord wordt geleverd met 267 letters, cijfers en symbolen). Zo heb jij in een handomdraai een hip woonaccessoire gecreëerd voor je interieur. Je kunt het letterbord op elk gewenste plek in je huis plaatsen. Neerzetten of ophangen middels de 2 ophanghaken, die aan de achterkant van het bord bevestigd zitten. 
Nieuwsgierig naar al onze varianten? We hebben namelijk de klassieke, retro letterborden in de kleur zwart in groot en klein formaat. Maar ook trendy kleuren als mint en roze én letterborden met posters. Wil jij zelf ontdekken hoe creatief je bent? Doe eens gek en bestel dan vandaag nog een letterbord dat bij je past.Let’s create!