Bedrijf

 

Wij zijn sinds 2013 lid van BSCI.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel. Sinds september 2013 zijn wij lid van BSCI. Samen met onze leveranciers streven we ernaar om werkomstandigheden te verbeteren in fabrieken wereldwijd. BSCI verenigt meer dan 1000 bedrijven in een ontwikkeling georiënteerd systeem, toepasbaar voor alle sectoren en producerende landen.
Lees hier meer.
bsci_logo
Dresz® International BV is leverancier van trendy schoolspullen, verrassende cadeauartikelen en impuls-artikelen. Wij zijn bekend van de Dresz® rekbare boekenkaft, die in 2006 werd gelanceerd en die inmiddels niet meer uit de schappen van elke schoolcampus is weg te denken.

U vindt onze producten bij meer dan 750 verkooppunten in de BeNeLux. Via locale partners verkoopt Dresz® inmiddels in meer dan 10 Europese landen.

Naast de producten die wij laten produceren onder ons eigen merk Dresz® verzorgen wij ook de distributie voor een aantal toonaangevende Europese leveranciers van cadeauartikelen.

Wij streven ernaar op een prettige en persoonlijke wijze te werken aan een succesvolle samenwerking en willen samen met u groeien. U vindt ons bedrijf op een gemakkelijk te bereiken locatie aan de N261, waar we beschikken over een modern kantoor, een showroom en een magazijn. Kom ons bezoeken om nader kennis te maken of om gewoon even bij te praten. Wij ontvangen u graag, na een telefonische afspraak, met de gemoedelijke Brabantse gastvrijheid.

Onze inkopers kennen uitstekend de weg in het Verre Oosten en bezoeken regelmatig binnen- en buitenlandse beurzen om op de hoogte te blijven van (inter-)nationale trends en ontwikkelingen. Dresz® beschikt over een eigen ontwerpstudio waarin onze eigen collecties verzorgd worden en waarin wij ook graag uw private label wensen vervullen. Enkele voorbeelden vindt u onder Private label.

Verkooppunten


Verkooppunten-NL-unselect Verkooppunten-BE-unselect